Back

PRESSEMEDDELELSE

Under en ceremoni ved den internationale industri- og handelsmesse INNOPROM-2015 i Ekaterinburg i Rusland, har FLSmidth i dag underskrevet en kontakt med den russiske cement- og mineralproducent Pikalevo Soda på levering af udstyr til en linje for tørsintret alumina med en kapacitet på 3700 tons pr. dag.

Kontrakten blev underskrevet i nærvær af den russiske premierminister Medvedev og FLSmidths administrerende koncerndirektør Thomas Schulz.

Under et statsbesøg af den russiske premierminister Vladimir Putin i Danmark i april 2011 blev der underskrevet en aftale om fremtidigt samarbejde mellem de to parter i København (se selskabsmeddelelse nr. 08-2011, 26 april 2011) og dette har nu resulteret i den netop underskrevne kontrakt.

Så snart de nødvendige forhåndsbetingelser i kontrakten er afsluttede og kontrakten dermed bliver bindende, vil vi omgående oplyse markedet herom.    

                    -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til Group Communications Manager Jesper B. Larsen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 77.

 

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 

Med venlig hilsen


Pernille Friis Andersen
Group Communications & Investor Relations

Stories from FLSmidth