Back

PRESSEMEDDELELSE, 21. JANAUR 2020, KØBENHAVN


FLSmidth reducerer antallet af medarbejdere med omkring 500 som et led i de forbedringstiltag, der blev meldt ud i slutningen af 2019 som en konsekvens af tilbageholdenhed i industrien og forsinkelser af store kapitalinvesteringer på det globale marked.

For at forbedre effektiviteten og tilpasse forretningen til det forventede aktivitetsniveau i 2020 har FLSmidth besluttet at reducere den globale medarbejderstab med omkring 500. Omkring 80 af medarbejderne er tilknyttet hovedkvarteret i Valby, mens de resterende omkring 420 er fordelt på de regionale kontorer verden rundt.

FLSmidth CEO Thomas Schulz knytter følgende kommentar:

”Vi har en sund pipeline i vores forretning, men desværre er reduktionerne en nødvendighed med et vigende globalt marked for store kapitalinvesteringer i 2019 og krav til løbende at forbedre vores egen effektivitet som virksomhed. Vi annoncerede i forbindelse med Q3 2019 at det ville blive nødvendigt at justere forretningen og det er det vi nu gør for at sikre en sund udvikling på den lange bane.”


Kontakt

Medier
Rasmus Windfeld, +45 40 44 60 60, rwin@flsmidth.com

Investor Relations
Nicolai Mauritzen, tlf. +45 30 93 18 51, nicm@flsmidth.com

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer og omkostningsbesparelser og sikrer samtidig en reduceret miljøbelastning for sine kunder. FLSmidth har aktiviteter over hele verden, og selskabet er med sine 11.400 medarbejdere til stede i mere end 60 lande. FLSmidth omsatte i 2018 for DKK 18,8 mia. www.flsmidth.com

 

Vedhæftet fil

Stories from FLSmidth