Back

Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 23-2012, 11. maj 2012

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af cirka DKK 370 mio. med den mangeårige kunde, Vale, på levering af materialehåndteringsudstyr til havnen i Nacala i Mozambique.

Kontrakten omfatter levering af femten komplette transportanlæg herunder alle mekaniske- og bygningsdele samt transporttårne, nedløb, magneter, båndvægte, et smøreanlæg samt beskyttelsesplader og understøtninger.

Mozambique har store forekomster af kul, og med det udstyr, som skal leveres af FLSmidth, får kunden et optimeret anlæg til håndtering og eksport af kul fra dennes mine i Mozambique.

"Opnåelsen af denne ordre afspejler det gode samarbejdsforhold mellem Vale og FLSmidth. Vi har tidligere leveret materialehåndteringsudstyr til Vales kulmine i Moatize i Mozambique, og de positive resultater derfra har banet vejen for vores fortsatte samarbejde," udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.    

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening til og med 2014.

                -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations

Stories from FLSmidth