Firmaprofil

About Us

FLSmidth Airloq A/S er en del af FLSmidth Gruppen, som er Danmarks største industrielle virksomhedsgruppe med leverancer af komplette anlæg og udstyr til fortrinsvis cementfabrikker og mineralindustrien.

FLSmidth Airloq blev stiftet i 1977 og har siden udviklet sig til en af markedets førende virksomheder indenfor markedsføring af analysesystemer til måling af gasser i specielt cement- og forbrændingsindustrien.

Vores succes er baseret på kompetence og pålidelige forretningsforbindelser med både kunder og leverandører. Vi tror på punktlige leverancer til den aftalte pris, som er i overensstemmelse med de lovede specifikationer.

Som generalagent for bl.a. ABB, Emerson Process Management, Durag, Crowcon og NEO Monitors har FLSmidth Airloq en teknologisk rygdækning, som kommer kunder og rådgivere til gode. Vor strategi er klar: Vi vil ikke være afhængige af enkelte leverandører, og dermed kan vi sikre, at vi kan levere det produkt, som er bedst egnet til opgaven og til kunden.

Kraftværker, forbrændingsanlæg, cementfabrikker, fjernvarmeværker samt mange procesindustrier gør dagligt brug af vor tekniske know-how, og vor høje serviceniveau har gennem årene skabt et tillidsforhold til rådgivere overalt.

Remember name
Remember phone/email
Remember Country
Remember subject
:
You must choose at least one point of contact