Internal Service

Serviceværksted

Vores interne serviceværksted arbejder dagligt med kalibrering, linearisering og reparation af analyseinstrumenter. Desuden er telefonsupport til vore kunder, hjælp til selvhjælp og håndtering af reservedelsudskiftninger en væsentlig del af vores dagligdag.

Korte reparationstider
95% af alle reparationer foretages direkte på vort serviceværksted. Derfor behøver vi ikke sende instrumenterne tilbage til vores leverandører til reparation med lange reparationstider som følge. Vi er i stand til at holde en reparationstid på omkring 10 dage. Vi benytter certificerede testgasser for at teste og kalibrere alle instrumenter.

Klar til brug
Vi har præcisionsgasblandere og kan dermed selv generere den gasblanding, som kræves for at teste den komplette gassammensætning på analysatoren. Det betyder, at alle instrumenter, der forlader vores serviceværksted, altid er testede og kalibrerede, så de er klar til brug, når de ankommer til site. Sammen med alle analysatorer, der sendes fra serviceværkstedet, følger en udførlig service- og testrapport.

Reparationsprocedurer
Ved behandling af reparationsordrer følges specielle procedurer for at give løbende information til kunden om status på reparationen. På modtagelsesdagen skal kunden informeres om modtagelsen af instrumentet, og sagen gives et ordrenummer. Indenfor 5 dage skal kunden informeres om reparationens omfang, pris, leveringstid, fejlfinding etc. Indenfor 2 dage efter accept fra kunden på reparationens omfang skal instrumentet sendes tilbage til kunden.

Hasteopgaver
Skulle kunden ønske at fremskynde reparationstiden yderligere, kan det lade sig gøre ved betaling af et mindre hastegebyr.

Remember name
Remember phone/email
Remember Country
Remember subject
:
You must choose at least one point of contact